У Бориславі створять сучасний Центр розвитку громади. Місто перемогло у конкурсі

Представництво Міжнародної організації з міграції (МОМ) за підтримки Агентства США з Міжнародного Розвитку (USAID) проводить конкурс для територіальних громад з метою залучення широкого кола членів громади для покращення соціально-економічних умов життя.

Участь у цьому конкурсі взяв і Борислав, подавши проект, який передбачає створення “Центру розвитку громади” (громадського простору) на базі одного із приміщень (вестибюлю) кінотеатру “Каменяр”.

14 травня стало відомо, що проєкт, поданий Бориславом, переміг, відтак у місті створять сучасний Центр розвитку громади.

Ініціатором проєкту є директор КНП “Бориславський міський парк культури та відпочинку” Ігор Саган, головний розробник проекту – менеджер з туризму КНП Наталія Копитчин.

“Ми зробимо активний та сучасний громадський простір, щоб бориславський актив мав можливість зустрічатися в одному місці в центрі Борислава. Приміщення Центру служитиме, найперше, для молоді, громадського сектору, волонтерства, соціальних та громадських ініціатив, допоможе налагодити діалог всередині громади. Роботи в межах проєкту полягають у наступному: буде проведено ремонт приміщення, яке зараз перебуває у занедбаному стані. Ми здійснимо заміну металевих вітрин на металопластикові прозорі вікна, придбаємо меблі, обладнання і техніку для повноцінної організації діяльності Центру. Також тут буде облаштовано сучасний Туристично-інформаційний центр міста. Він теж потрібний Бориславу. Окрім того, реалізація такого проєкту, збереже це приміщення у власності територіальної громади”, розповіла для ВАРТО менеджер з туризму КНП Наталія Копитчин.

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top