ЦВК визнала Вірастюка переможцем виборів до Ради

Центральна виборча комісія офіційно визнала кандидата від партії “Слуга народу” Василя Вірастюка переможцем на виборах народного депутата на 87 окрузі.  

Відповідне рішення комісія прийняла на засіданні. Голова ЦВК Олег Діденко зазначив, що наразі всі судові справи щодо виборів на окрузі завершені, а відповідно можна перейти до встановлення результатів. 

До ЦВК від Окружної виборчої комісії надійшов уточнений протокол про підсумки голосування. Згідно з ним, Вірастюк отримав 15 536 голосів виборців. 

Комісія також отримала звернення від виборців з трьох дільниць округу та від представника кандидата від партії “За майбутнє” Олександра Шевченка щодо дій ОВК. 

Водночас в ЦВК зазначили, що рішення судів вже набрали законної сили, а саме в них оскаржувались дії Окружної виборчої комісії. 

Нагадаємо, що 20 квітня, на засіданні сесії депутати Бориславської міської ради звернулися до Президента України Володимира Зеленського, голови Служби безпеки України Івана Баканова та голови Центральної виборчої комісії Олега Діденка щодо виборів на ВО №50 та №87. Схоже звернення також було підтримано і у Дрогобичі.

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top