У Трускавці розгулює шахрай, який обманює продавців магазинів. Впізнаєте його, телефонуйте у поліцію (ФОТО)

На камеру відеоспостереження зоомагазину “Зоотоп”, який працює у Трускавці, потрапив класичний випадок шахрайських дій, які спрямовані на заволодіння коштами. 

Мова йде про шахрайську схему, коли “покупець”, купуючи якийсь дріб’язок, “показує” велику купюру, потім її швидко ховає, а продавець видає решту, розуміючи, що кошти вже отримав. Ця схема потрапила на камери відеоспостереження у Трускавці. На заклик продавця повернути кошти, цей чоловік просто втік.

У коментарях до відео, дописувачі розповіли й про іншу спробу цього шахрая у цей день (мова оригіналу збережена):

“Він в мене нині десь в 17.20 год був в “Київстарі”(біля ринку), та сама схема, але я не вспіла дати здачу і попросила 500 грн, він почав бушувати що давав, але в мене в касі не було ЖОДНОЇ п’ятсотки… він зрозумів що нічого не вийде, сказав що “дівчина напевно забрала, бо йшла в Єву. Хотів купити батарейки! “Будьте уважні та обережні!”, – написала Наталя К.

Ще одна пані написала й про інший випадок, який трапився минулого року.

“Минулого року така парочка і до мене зайшла. Пробував 500 розрахуватись, потім сховав. Почав дибоширити, я сказала що є камери і викликаю охорону-знайшов свої 500 грн.за дві секунди….. Але все-таки обдурив жінку на ринку.”

Схоже на те, що такі випадки трапляються дуже часто, бо людей охочих до легких грошей є чимало. Такі випадки фіксують й у інших містах. Найкращою протидією проти шахраїв є уважність та превентивні заходи правоохоронців запобігати таким діям серійних шахраїв.

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top