Степан Кулиняк вже не голова земельної комісії у Дрогобичі. Її очолила Марта Слотило. Кучма – “проти”

На позачерговій сесії Дрогобицької ради депутати підтримали рішення Степана Кулиняка скласти повноваження голови земельної комісії через його призначення головою Дрогобицької державної адміністрації та великою завантаженістю, яка виникла у зв’язку з цим.

Степан Кулиняк повідомив, що у зв’язку з новим призначенням не зможе якісно виконувати покладені на нього обов’язки.

Відтак, депутати підтримали відставку Кулиняка.

У проєкті рішення наступним пунктом було й призначення нового очільника земельної комісії. Члени земельної комісії вирішили делегувати на голову депутатку Марту Слотило. 

24 народних обранців підтримали це рішення.

Проте такий розвиток подій не сподобався міському голові Тарасу Кучмі, який так і повідомив, що буде ветувати це рішення. Після завершення сесії міський голова зібрав у себе в кабінеті депутатів від фракцій “Удар”, “Батьківщина” та “Самопоміч”. Про що говорили на цій зустрічі і чому голові міста не сподобалася кандидатура Марти Слотило – поки не відомо. Можливо, пан Кучма має намір “посадити” на цю посаду когось з-поміж депутатів, лояльних до міського голови.

Проте, варто нагадати, що відповідно до чинного Регламенту, саме депутати вирішують, хто повинен очолювати депутатські комісії.

Далі буде.

Нагадаємо, що новим головою Дрогобицького району призначено Степана Кулиняка. Офіційне розпорядження з’явилося на сайті Офісу президента 5 березня.

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top