“Нафтогаз” залишає Стебник без опалення

Про це у Фейсбуці повідомляє громадський активіст Богдан Рабешко.

“1 квітня, на підставі вимоги Нафтогазу КП Стебниктеплокомуненерго, яке надає послуги з централізованого опалення в м. Стебник Львівської області зобов’язане самостійно припинити газоспоживання. Група Нафтогаз повідомила, що вона не має правових підстав для постачання природнього газу у квітні 2021 року, а тому у разі невиконання цієї вимоги до 7-00 1 квітня 2021 р. здійснить це примусово. І це не першоквітневий жарт! Завтра 20-тисячне місто залишиться без опалення і тепла!”, – написав Рабешко.

За його словами, непотрібна фірма-прокладка, яка повністю відповідальна за весь провал реформи “ринку газу”, повністю наплювала на закони, процедури, мораль, ввігнавши в шалені борги всі комунальні теплоенергокомпанії, тепер займається аморальним і брутальним рекетом!

“Нагадаю, НАК Нафтогаз не транспортує газ, не видобуває газ та не зберігає газ. Тоді чим вони займаються? Виписуванням собі багатомільярдних зарплат і премій та банальним перепродажем нашого газу нам з націнкою 200-300%? Нагадаю, що премії і зарплати тільки трьох членів правління цієї прокладки за минулий рік склали 77 млн. гривень, а загальна сума виплат працівникам цієї непотрібної структури за 2020 рік склала 3 мільярди 300 мільйонів гривень!”, – написав Богдан Рабешко.


Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top