Хлопець вбитої львівської студентки переховувався у Східниці

фото – Варто

19-річного житомирянина поліція затримала у гірському селищі

Львівські поліцейські затримали підозрюваного у вбивстві 19-річної львівської студентки Дарії Косенок, знайденої напередодні вбитою в орендованій квартирі на вул. Личаківській. Про це львівська поліція повідомила вранці 31 березня. Хлопець зізнався у вбивстві, свій вчинок пояснює ревністю. Інформує zaxid.net

«Вже за кілька годин правоохоронці встановили особу зловмисника, причетного до вбивства, 19-річного мешканця Житомирської області. Оперативники карного розшуку поліції Львівщини спільно із колегами з Рівненської та Житомирської областей затримали його», – повідомили у поліції.

19-річного хлопця затримали спільно з поліцейськими Рівненщини та Житомирщини

З власних джерел у поліції ZAXID.NET стало відомо, що підозрюваного у вбивстві 19-річного мешканця Житомира затримали в одному з хостелів Східниці, де він переховувався. Спершу хлопець втік зі Львова в Дрогобич, а звідти у Східницю.

Попередньо він зізнався у вбивстві, однак причини такого жорстокого вбивства ще належить встановити. Зі слів затриманого, він приревнував свою кохану і тому дев’ять разів вдарив її ножем.

Відомо, що постійно у Львові хлопець не проживав, приїжджав сюди час від часу для зустрічей з Дарією. Кілька тижнів тому пара посварилися, хлопець забрав у дівчини телефон, і вона написала на нього заяву у поліцію. Але через кілька днів Дарія забрала заяву, пояснивши, що немає претензій до хлопця.

Нагадаємо, що тіло 19-річної дівчини з множинними ранами знайшли ввечері 30 березня в орендованій квартирі будинку №36 на вул. Личаківській у Львові. Знайшла тіло і викликала поліцію власниця квартири, а бойфренд дівчини зник.

Відкрито провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) ККУ, що передбачає до 15 років позбавлення волі.

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top