Дрогобицьку солеварню з візитом відвідав Посол Латвії Юріс Пойканс

У Дрогобичі з візитом побував Надзвичайний та повноважний Посол Латвії пан Юріс Пойканс. В межах перебування у Дрогобичі Юріс Пойканс відвідав також і Дрогобицьку солеварню.

Про це повідомив директор Дрогобицької солеварні Олег Петренко.

“Поміж інших зустрічей у Дрогобичі, пан Юріс разом із Едвісном Северсом, третім секретарем посольства Латвії в України, Айнарсом Межулісом, представником латвійської агенції інвестицій та розвитку в Україні, Еріком Наглісом, військовим аташе та Ренарсом Волксом, керівником господарської частини посольства, відвідали і наше унікальне підприємство.   
В межах зустрічі на солеварні,  для наших гостей ми провели невелику ознайомчу екскурсію, розповіли про історію солеваріння в Україні та Галичині, про наше підприємство, його дивовижну історію та надзвичайне значення для Дрогобича, адже наше місто народилося з солі.

Пан Юріс Пойканс відмітив унікальність солеварні у Дрогобичі, яка полягає у її традиційній методиці виварювання солі, незмінності технології, особливості місця,  де знаходиться підприємство.

Нам приємно зустрічати гостей на підприємстві. Хороше слово, порада і підтримка – половина справи! Ми розуміємо, що поміж розвитком промислових потужностей підприємства не забувати і про його туристичну особливість та унікальність, – додав Олег Петренко.

Нагадаємо, що Дрогобицька солеварня, найстаріше підприємство України, відчинило свої двері для відвідувачів – усіх охочих, хто має намір більше дізнатися про це унікальне підприємство та незмінні технології солеваріння, які не одну сотню років працюють у Дрогобичі. 

Стежте за новинами на Telegram-каналі:https://t.me/Vartonews

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top