Біля Нового Роздолу в будинку стався вибух, загинув власник

У будинку, де стався вибух відбувався ремонт

У неділю, 7 лютого, у селі Берездівці, що неподалік Нового Роздолу, під час масштабної пожежі в особняку загинув його власник, інформує zaxid.net. Рятувальники вже понад п’ять годин працюють на місці події. У прес-службі АТ «Львівгаз» ймовірною причиною пожежі називають вибух.

Об 11:30 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу у селі Берездівці. Горів будинок площею понад 100 м2. Очевидці, які викликали пожежників повідомили, що чули потужний вибух, ймовірно вибухнув газовий котел. Рятувальникам знадобилося дві години, щоб загасити вогонь, але вони досі працюють на місці пожежі. Однак вже відомо, що газовий котел цілий і не може бути причиною пожежі.

За інформацією прес-служби ДСНС пожежа почалась у гаражі поруч з літньою кухнею. Вогонь швидко поширився на увесь будинок. Після того, як пожежу загасили у будинку знайшли тіло власника. Загинув 50-річний Михайло К.

Працівники аварійної служби АТ «Львівгаз», яких також викликали на пожежу, тимчасово перекрили у селі газ. Що саме вибухнуло з’ясовують спеціалісти та поліція.

Видання «Вісник Розділля» повідомив, що кілька років тому у тому ж будинку від чадного газу загинула і дружина власника.

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top