Паркування на Шолом-Алейхема у Дрогобичі влада планує зробити платним

На чергове засідання сесії Дрогобицької міської ради виноситься питання “Про затвердження спеціально відведеної ділянки, для забезпечення платного паркування транспортних засобів на відведеному майданчику для паркування на вул.Шолом – Алейхема”.

З тексту проєкту рішення стає зрозуміло, що мова йде про впровадження платного паркування на нещодавно відремонтованій вулиці Шолом-Алейхема.

Оператором та платником збору за місця для паркування транспортних засобів на вказаній ділянці пропонується КП «Служба муніципального управління». Саме це комунальне підприємство відповідальне за організацію платного паркування  в центральній частині Дрогобича. 

У межах капітального ремонту на цій вулиці міська влада планувала облаштувати, як відпочинкову зону, так і паркувальні місця для автомобільного транспорту, а перед початком робіт у Дрогобичі тривали публічні консультації, мета яких вивчити думку громадян щодо того, яким чином ця вулиця мала змінитися.

Питання облаштування вулиці стало предметом кількох петицій.

Але відпочинкової зони місто там не отримало, лише парковку і то таку, яка скоро може стати платною. Звісно, платною вона стане якщо депутати підтримують таке рішення.

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Власна інформація

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top