Якою буде вулиця Шолом-Алейхема? МАФи, паркінг чи пішохідна зона? (ВІДЕО)


Суперечки довкола вулиці Шолом-Алейхема у Дрогобичі — не вщухають.

На сайті міської ради зареєстровано вже три петиції, які стосуються цієї вулиці.
Спершу прийнято до розгляду петицію, якою передбачалось у 2019 році облаштувати наземний паркінг на вулиці Шолом-Алейхема.



А підприємців, які там здійснюють діяльність, “перенести” в інше місце, забезпечивши їх еквівалентними торговими місцями. Міська рада навіть встигла прийняти відповідне рішення.
У відповідь на цю петицію підприємці, які працюють на Шолом-Алейхема, подали на розгляд Дрогобичан іншу петицію в якій вимагали переглянути рішення сесії міської ради про облаштування наземного паркінгу та вимагають прийняти рішення яке б дозволило встановити торгові місця на вулиці.
Обидві петиції отримали необхідну кількість голосів та були підтримані дрогобичанами.
Тоді ж з’явилася ідея консенсусу — облаштувати і стоянку, і наземний паркінг. Схоже таке рішення мало б задовольнити всіх.
Але тоді на сайті міської ради з’явилася третя петиція в якій вимагалося – “заборонити будь-яку торгівлю на вказаній вулиці, зробивши її НЕ ПАРКІНГОМ, а повністю пішохідною”. Ця петиція теж отримала підтримку у дрогобичан і набрала необхідну кількість голосів, щоб бути розглянутою міською радою.



Що робити?

Як дійти до “соломонового рішення”? 

А тут мова йде про мешканців, які мешкають на цій вулиці, дрогобичан, які проти ринку в центрі міста, підприємців, для яких це єдине джерело доходу, влади, яка має на всі петиції реагувати.

Тепер ви можете стежити за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Підписуйтеся на наш канал Youtube та Facebook. Більше інформації на нашому сайті: https://vartonews.com.ua/

Над відео працювали Олег Дьорка та Тарас Іванишин



Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top