В Україні точно введуть локдаун в грудні або січні — РНБО


Наразі тривають обговорення дат жорсткого карантину


В Україні точно введуть локдаун. Наразі обговорюються часові межі жорстких обмежень. Їх можуть ввести у грудні, або від 2 січня. Про це сказав секретар Ради національної безпеки й оборони Олексій Данілов в ефірі телеканалу “Україна 24”

“Те, що локдаун буде вводитися — це так. Єдине питання часу:коли він буде вводитися — чи в грудні, чи від 2 січня. Зараз якраз триває дискусія з фахівцями з цього приводу… Те, що локдаун буде — це 100%. Інша справа, коли”, — сказав Данілов. 

Він додав, що вчора, 30 листопада, у президента Володимира Зеленського відбулася велика нарада, на якій з’ясовували, в який спосіб має відбуватися введення локдауну.

За словами секретаря РНБО, є регіони, в яких ситуація непроста. До таких належать Київ, Дніпро, Одеса та інші. Водночас є території, де населення дотримується певних правил, що призвело до сповільнення динаміки захворювань на COVID-19.

Зазначимо, що рішення про посилення обмежень буде ухвалено після висновків МОЗ за підсумками трьох тижнів карантину вихідного дня. коронавірусом. Наразі спостерігається стабілізація поширення COVID-19. Обмеженням у суботу і неділю, попередньо, вдалося дещо знизити захворюваність коронавірусом, інформує tsn

Водночас за інформацією деяких ЗМІ локдаун в Україні почне діяти від 24 грудня і триватиме до 15 січня. Однак офіційної інформації щодо цього наразі немає.

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top