“Антикорупційна стратегія на 2020-2024 роки: Справедливий суд”

АНОНС

Публічні обговорення на місцевому рівні: 

“Антикорупційна стратегія на 2020-2024 роки: Справедливий суд” 

Коаліція Реанімаційний Пакет Реформ у партнерстві з Центром політико-правових реформ, Інститутом “Республіка” та ВІ «Активна Громада» запрошує вас до участі в публічних обговореннях на місцевому рівні “Антикорупційна стратегія на 2020-2024 роки: Справедливий суд”. Захід відбудеться  20 листопада о 11:00 для учасників з Дрогобича. 

Публічні обговорення сприятимуть побудові відкритого інклюзивного діалогу між громадянами, представниками громадських організацій та політичних партій, антикорупційними органами та експертним середовищем навколо питань боротьби з корупцією в Україні.

Заходи будуть висвітлювати Антикорупційну стратегію як ключовий документ, спрямований на ліквідацію корупції у всіх сферах. Особлива увага буде приділена розділу «Справедливий суд» та судовій реформі. Громадяни, представники політичних партій та всі зацікавлені сторони зможуть в форматі дискусії обговорити конкретні проблеми галузі та шляхи їх вирішення. 

Обговорення відбудуться у 28 містах та громадах України протягом листопада та грудня 2020 року на платформі ZOOM. 

Онлайн-трансляцію  обговорень у Дрогобичі можна буде переглянути на сторінці “Активна Громада” у Facebook. Посилання на вхід в ZOOM буде надіслано усім зареєстрованим учасникам.

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ можна за посиланням:  t.ly/RvKO

Ці обговорення продовжать серію всеукраїнських зустрічей навколо “Антикорупційної стратегії на 2020-2024: “Справедливий Суд”, що були організовані у вересні-жовтні 2020 року Коаліцією Реанімаційний Пакет Реформ у партнерстві з Центром політико-правових реформ, Інститутом “Республіка” та ВІ «Активна Громада». Учасники обговорень мали змогу висловити свої думки та надати рекомендацій щодо стратегії загалом, та її подальшим впровадженням через розробку нормативно-правових актів та законопроектів. Ці рекомендації були проаналізовані експертами, і будуть передані Комітету Верховної Ради України з питань антикорупційної політики.

За додатковою інформацією звертайтеся:

Олена Юркевич – регіональна координаторка ВІ “Активна Громада” у місті Дрогобич,

телефон: +380978968089; 

електронна пошта:[email protected]

Довідка. Онлайн-обговорення відбуваються в рамках програми «Відповідальна та підзвітна політика в Україні» (U-RAP), за фінансової підтримки Агентства США з Міжнародного розвитку (USAID). Думки, висловлені під час заходів належать авторам і не обов’язково відображають точку зору USAID.

Примітка. Місія «Активної Громади»: досягти добробуту через демократичний розвиток громад України. Мета на 2025 рік: активізувати та залучити щонайменше 1% громадян до участі у прийнятті рішень та просуванні реформ в Україні на системній основі для добробуту в громадах України. Ініціатива створена в межах діяльності Інституту «Республіка». Ми працюємо задля підвищення свідомої активності громадян.

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top