ПП «Християнсько-Демократичний Союз» й козацтво підтримали Андрія Веселого на виборах голови Дрогобицької ОТГ

#Політична_інформація

Делегати конференції Дрогобицької міської організації політичної партії «Християнсько-Демократичний Союз» одноголосно підтримали підприємця та голову Фонду родини Веселого Андрія Веселого як кандидата на посаду голови Дрогобицької ОТГ.

7 жовтня аналогічне рішення ухвалила мала рада Львівської обласної організації «Міжнародний Союз Козацтва».

Роман Поточняк, голова Дрогобицької міської організації партії «Християнсько-Демократичний Союз» та Головний отаман Львівської області, розповів про мотиви такого рішення: «Пана Андрія ми підтримуємо, тому що він — дрогобичанин, якій довів свою відданість нашій громаді, і підприємець, який має реальні досягнення у своєму житті. Здобув фінансову освіту за кордоном, самостійно зробив кар’єру в банківському секторі, створив свій успішний бізнес, дав нові робочі місця мешканцям Дрогобиччини. Людина, яка змогла побудувати бізнес, зможе розбудувати і громаду. Андрій Веселий — людина реальних справ, а не порожніх гасел!»

Нагадаємо, Андрій Веселий балотується на посаду голови Дрогобицької громади як самовисуванець. Він вважає, що очільник ОТГ повинен співпрацювати з усіма конструктивними політичними силами задля вирішення проблемних питань в життєдіяльності громади.

Водночас команда Андрія Веселого бере участь у виборах до ради Дрогобицької громади від Політичної партії «Патріоти України». Місцевий список очолює Веселий Василь Григорович.

ВИБОРИ_2020

Матеріал надруковано в розділі “Місцеві вибори 2020

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top