#ОСВІТА_БЕЗ_КОРУПЦІЇ: тренінг для освітян у Дрогобичі (ВІДЕО)

У Дрогобичі відбувся дводенний антикорупційний тренінг для освітян з використання антикорупційних інструментів.Тренінг є програмою підвищення кваліфікації, розробленою ГО «ЕдКемп Україна» у партнерстві з #USAID_ВзаємоДія.


Розбудова нового прогресивного суспільства неможлива без закладання таких цінностей, як доброчесність, кооперація, лідерство і відповідальність. Молодь прагне бути успішною, змінювати світ, створювати власні проєкти. Розуміючи складність теми, команда #USAID_ВзаємоДія створили набір інструментів для роботи з молоддю у сфері антикорупції, які допомагають почати розмову про складні речі цікаво і спонукати молодь до позитивних дій, показати, що можна бути успішними без корупції, – переконані організатори навчання.

Ми були на цьому тренінгу та поспілкувалися з орагнізаторами та учасниками.

Відео-коментарі за посиланням.Тренніг відбувався у приміщенні Молодіжного простору Дрогобича.

***

Довідка
Проєкт USAID Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні «ВзаємоДія» — це п’ятирічна ініціатива із запобігання корупції, яка впроваджується компанією Management Systems International групи компаній TetraTech. Програма підтримує зусилля уряду України щодо систематичного подолання корупції, зокрема в пріоритетних сферах, і спрямована на підтримку ключових державних установ у їхній роботі із запобігання корупції та розповсюдження інформації про наявні антикорупційні заходи.
Громадська організація «ЕдКемп Україна» (або Спільнота відповідального вчительства EdCamp Ukraine) має на меті покращення кваліфікації шкільних педагогів, підвищення статусу вчительок і вчителів та загалом реформування системи освіти України. Сьогодні EdСamp Ukraine є найбільшим незалежним освітянським рухом у країні, до нього вже приєдналися 30 000 прогресивних педагогів. У 2019 році формат EdСamp увійшов до світового рейтингу HundrED.
#ВАРТО

Олег Дьорка

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top