День міста з добровольцями. Захід від ГО “МО “Права молодь” у Дрогобичі (ВІДЕО)

Члени ГО “МО “Права молодь” до дня міста Дрогобича, в межах ініціативи Бар’єр, організували військово-патріотичні заняття.В межах заходу відбулося відкрите заняття на тему “Будова та неповний розбір і збір автомата” та стрільби зі страйкбольної зброї.


Провели навчання ветерани російсько-української війни Ярослав Регей та Віктор Кочерев, а також Максим Гончарук, вчитель Дрогобицького ліцею №1, Юрій Пашко, заступник директора механіко-технологічного коледжу, Олег Пінтелей, інструктор ініціативи Бар’єр.


”Сьогодні в Україні склалася така ситуація, що попри війну, яка досі триває, держава не спромоглася побудувати якісне військово-патріотичне навчання, зокрема в школах. Наші ініціативи спрямовані на те, щоб підготувати молодь до викликів, які досі стоять перед нами. Сьогодні молодь навчається в школі, а завтра вже може служити в ЗСУ. Молодь треба готувати, і морально, і навичками. Тому ми над цим працюємо, і такий захід це лише найменша частина з того, що ми робимо і над чим працюємо, і що хочемо зробити, — каже ветеран російсько-української війни, лікар-стоматолог Ярослав Регей.

***

Захід відбувся за підтримки Дрогобицького осередку Української Галицької партії.

#ВАРТО

Олег Дьорка та Ігор Дьорка

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartones

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top