У Дрогобичі до дня міста відбудеться турнір зі змішаних єдиноборств

У Дрогобичі до дня міста відбудеться турнір зі змішаних єдиноборств

В неділю, 20 вересня, у Дрогобичі до дня міста відбудеться турнір зі змішаних єдиноборств. Його організовує спортивний клуб “Колізей” за підтримки дрогобицького підприємця Андрія Веселого. У змаганні візьмуть участь близько 50 спортсменів, зокрема з Дрогобича, Стебника та Трускавця.

За словами керівника ГО “Спортивний клуб “Колізей” Степана Щудло, такі змагання збирають багато глядачів та є найкращою пропагандою здорового способу життя:

“З 2015 року спортивний клуб “Колізей” організовує турніри з єдиноборств, щоб спортсмени могли спробувати себе на ринзі. Ці змагання стають справжнім спортивним святом, бо збирають дуже велику кількість глядачів і спортсменів. Це найкраща реклама і пропаганда спорту та здорового способу життя”, – зазначив він.

Водночас підприємець Андрій Веселий, за сприяння якого відбудуться змагання, акцентував на важливості підтримки спортивних ініціатив з боку бізнесу:

“Спорт прищеплює правильні ідеї, робить суспільство здоровим не тільки фізично, а й морально, виховує силу волю. Такі турніри, у першу чергу, дозволяють популяризувати здоровий спосіб життя, показати дітям та молоді, чим можна зайняти вільний час. Я сам активно та регулярно займаюся фізкультурою. І хочу, щоб цю звичку перейняли якомога більше земляків”, – зазначив Андрій Веселий.

Поєдинки почнуться 20 вересня о 10.00, завершаться о 21.00. На дрогобицькому турнірі виступлять спортсмени від 13 до 18 років. Пари бійців проведуть у ринзі по три раунди на 1-2 хвилини за правилами боксу АІВА та ММА.

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top