Любиш своє місто? Будь активним, прокачай_відкрите_місто

У кожної громади, міста є свої виклики. Вони стають менш тривожними, коли активні мешканці починають діяти: заявляти про проблему місцевій владі, шукати там партнерів, об’єнуватись в ініціативні групи і спільними зусиллями перетворювати виклики на перемоги. Ми знаємо, що у Дрогобичі точно є такі люди. І ми чекаємо від вас ваших історій успіху.

Просимо учасників конкурсу будувати розповідь або відео за таким алгоритмом:

  • Хто Ви? Чи маєте Ви команду? Які Ваші цінності? Презентуйте себе та Вашу команду: що Вас об’єднує, які цінності рухають Вас вперед?
  • У чому полягав Ваш виклик? Які перепони стояли на Вашому шляху? Зробіть загальний опис ситуації, проблеми у Вашій громаді.
  • Якого результату Ви прагнули досягти? Про яке майбутнє Ви мріяли? Що Ви робили для його досягнення? Опишіть, як Вам вдалося вирішити проблему за допомогою команди однодумців та залучення мешканців Вашої громади;
  • Який вибір у Вас був? Чому Ви вирішили активно боротися за розвиток громади? Яких результатів Ви досягли? Чи стимулювала вас любов до вашого міста вирішити дану проблему?
  • Ваш висновок та заклик до інших громадян, які обирають – бути активним чи залишити проблеми поза увагою.

Як взяти участь в конкурсі?

Заповніть коротку самопрезентаційну форму та надсилайте матеріал або відео на тему  “Я люблю своє місто” на пошту: [email protected], поділіться новиною про те, що берете участь у конкурсі в себе на сторінці, використовуючи хештеги #Активна_Громада_Дрогобича

#активний_Дро

Матеріали очікуємо у одному з форматів на вибір учасників: 

  • есе ( PDF-документ, до 3 сторінок, 14 шрифтом Times New Roman); 
  • відео ролик (2-3 хвилини).

Критерії оцінки:

  • повнота розкриття теми;
  • послідовність;
  • креативність;
  • інноваційність;
  • правильність та чистота мови.

Результати конкурсу будуть оголошені 15 жовтня 2020 року.

Заявки приймаються до 10 жовтня.

Автори трьох кращих робіт отримають подарунки –  футболки (1 місце), чашки і нотатники (2-3 місце).  Роботи з порушенням авторського права та плагіатом відхилятимуться  автоматично.

👈

Нагадуємо також, що продовжується флешмоб  #прокачай_відкрите_місто:

❗

Найбільша кількість усунених проблем в місті саме завдяки ВАШИМ онлайн-зверненням на сервіс «Відкрите місто» https://cutt.ly/1aAyfVB. Найактивнішим мешканцям гарантуємо отримання призу від Активної Громади

❓

ЩО ДЛЯ ЦЬОГО ПОТРІБНО

1️⃣

Створюєте відкритий для всіх допис на своїй сторінці про участь у даному конкурсі!

2️⃣

публікуєте у ньому про всі свої звернення на “Відкритому місті” з посиланнями на них(для коментів та підтримки вашої пропозиції чи скарги іншими дрогобичанами)

3️⃣

додаєте у допис хештеги:

#Активна_Громада

#прокачай_відкрите_місто

Примітка. Місія “Активної Громади”: досягти добробуту через демократичний розвиток громад України. Мета на 2025 рік: активізувати та залучити щонайменше 1% громадян до участі у прийнятті рішень та просуванні реформ в Україні на системній основі для добробуту в громадах України. Ініціатива створена в межах діяльності Інституту “Республіка”. Ми працюємо задля підвищення свідомої активності громадян.

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top