Дорога “Стебник-Доброгостів” потребує ремонту! Попереджувальна акція від громади!

ФОТО ІЛЮСТРАТИВНЕ

Через жахливий стан дороги “Стебник-Доброгостів” громада Доброгостова та Уличного у суботу вийде на попереджувальну акцію.

Про акцію повідомив Володимир Жагаляк.

“В суботу, 05.09.2020 р. о 10:45 год, збираємося біля греко-католицької церкви в с. Доброгостів, на автомобілях і мотоциклах. На місце зустрічі запрошені багато майбутніх кандидатів на голову ОТГ, депутатів та помічника народного депутата. Будемо рухати це питання, бо якщо до виборів ніхто не почне, то після виборів і не згадають. Прохання бути всім в медичних масках, відкладіть на півтори години свої справи, роботу, передайте знайомим. Нас має бути багато. Все інше при зустрічі, — написав Володимир Жагаляк на сторінці Доброгостів online.

Попереджувальна акція та зустріч відбудеться біля інформаційної таблиці “Вас вітає Доброгостів”. Початок акції приблизно в 11.00 годині.

Зі слів організаторів, основною причиною зібрання є намагання вплинути на владу та мотивувати їх врешті провести ремонт дороги “Стебник-Доброгостів”. Жахливий стан дороги обурює місцевих мешканців, яка щороку стає все гіршою.


Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartones

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top