Найдовша в Україні канатна дорога «Захар Беркут». Ціни та умови

Відпочинок в Карпатах влітку – це вихід на омріяну гору, свіже повітря, унікальна місцева кухня, екскурсії по природнім та історичним пам’яткам

Провести незабутню відпустку можна не лише за кордоном, але й в Україні. Якщо ви вирішили відправитися на відпочинок в Карпати, то пропонуємо вам канатно – крісельну дорогу «Захар Беркут» на гору Високий Верх, яка є найдовшою в Україні. Підйомник працює цілорічно. Знаходиться у селі Волосянка.

Крісельний підйомник піднімає відвідувачів по канатній дорозі довжиною в майже три кілометри. Час підйому або спуску триває 30 хвилин. Гості можуть під час підйому милуватися красою Карпатських гір. За цей час вам відкриються неймовірні краєвиди, але найбільше захоплення ви відчуєте піднявшись на гору Високий Верх. На вершині така панорама, що видно навіть Закарпатську область.

Зверніть увагу, що навіть влітку, піднімаючись вгору, буває холодно та дуже вітряно, тож обов’язково візьміть з собою верхній одяг.

Квиток на крісельному підйомнику для дорослого коштує 200 гривень (спуск і підйом). Для дітей – 150 гривень. Підйом чи спуск в одну сторону – 150 грн.

Піднятись на гору можна і на квадроциклі. Це коштує 300400 грн за один чотирьох-колісний.

На вершині працює “Тарзанка” довжиною 450 метрів. Ціна – 50 гривень один спуск

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartones

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top