Трускавчанин, який після падіння з висоти отримав складну травму голови, потребує допомоги

Рідні благають врятувати чоловіка, який потребує дорогого лікування

51-річний трускавчанин Юрій Більо два роки не встає з ліжка. Чоловік, працюючи на будівництві у Чехії, упав з високої драбини (висотою 7 – 8 м) та отримав важку травму голови. Ані чеські, ані українські лікарі не змогли чоловіка повернути до попереднього життя.

Тепер у нього з’явився шанс: німецька клініка зголосилася поставити Юрія на ноги. Тільки необхідна нейрореабілітація коштує 46 тисяч євро. Для родичів чоловіка це надто велика сума. Збором коштів займається сестра Юрія Іванна Кропивницька.

“За весь час тричі впадав у кому, але повертався до життя. Тепер він постійно перебуває у лікарнях. Зараз – на реабілітації у Львові. Вже почав потрошки сидіти, говорити, навіть може сам зуби почистити. Але це лише фізична реабілітація, а йому необхідна нейрореабілітація” – розповідає сестра Іванна Кропивницька.

Німецькі медики переконують, що пацієнтів з такими травмами, як у Юрія, неодноразово повертали до попереднього життя. Готові взятися й за трускавчанина. Кажуть, за 40 днів їх лікування чоловік встане на ноги. Він знову може стати здоровою людиною.

Однак, сума в 46 тис. євро є непідйомною..

Просимо допомоги в кожного з Вас. Хто скільки може. Кожна ваша гривня важлива для Юрія.

Реквізити для допомоги:

Приватбанк: 5168 7573 3659 5337 Кропивницька (Більо) Іванна

Призначення: Благодійна допомога для Більо Юрія

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartones

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top