“Фейковий штурм Авакова / Зеленського та фейкове захоплення” – в мережі реагують на події у Луцьку

ФОТО – ОБОЗРЄВАТЕЛЬ

“Фейковий штурм Авакова / Зеленського та фейкове захоплення” – у соцмережах обговорюють дії правоохоронних органів, і вчинок президента, який виконав вимогу терориста, перш ніж той здався. 

Максим Плохой (Кривош) 21 липня захопив автобус з 13 людьми та утримував їх майже 12 годин.

Він відпустив заручників та здався лише тоді, коли президент Володимир Зеленський зателефонував йому та виконав одну з вимог чоловіка – записав відеозвернення, в якому сказав: “Фільм “Земляни” 2005 року. Дивитися всім”.

У соцмережах користувачі пишуть, що виконання вимог терориста може стати небезпечним прецедентом – спровокувати наступні теракти.

“Терористи захопили у Києві маршрутку і вимагають у Зеленського аби той вивів війська з українського Донбасу та визнав терорестичні організації ЛДНР. Володимир Зеленський пішов на угоду з терористами”. Цікаво, чи є ймовірність вже зовсім скоро прочитати таку новину? Якесь упруте промосковське чмо цей меседж може дуже чітко почути”, – написав Олег Дьорка, журналіст.

Критику викликала також операція зі знешкодження терориста. Чоловік здався сам – він майже хвилину простояв біля автобуса, дозволив одягнути на себе наручники. Але навіть попри це туди демонстративно підігнали БТР поліції та кинули світлошумову гранату.

КЛОУН ВЛАШТУВАВ КЛОУНАДУ для ЛОХІВ і своїх адептів!!! Ви тільки ПОДИВІТЬСЯ!!! Масовий репост!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ДОБРЕ, що чувак взагалі не пішов додому, бо був геть нікому не цікавий!!! Поширюйте це всім друзям у ФБ і дурникам, які вперто не хочуть вірити, що їх мають за дурників! Яка спецоперація?! Які вимоги?! Які ще ЗЄмлянє?! Скільки можна нас всіх тримати за ідіотів!!! Це відео обламало всю героїчну версію професіонала Авакова про штурм. Тепер приймуть закон про кримінальну відповідальність за відеозйомку спецоперацій, бо судячи з усього, такий постановочний тероризм нас очікує часто, дай Бог, щоб без жертв, – написав Микола Савельєв, журналіст та запостив відео операції силовиків, яка і викликала здивування.

КЛОУН ВЛАШТУВАВ КЛОУНАДУ для ЛОХІВ і своїх адептів!!! Ви тільки ПОДИВІТЬСЯ!!! Масовий…

Posted by Микола Савельєв on Tuesday, July 21, 2020

Значна частина коментаторів сумніваються чи дійсно мав місце теракт, можливо, це лише гарна гра та режисура аби врятувати рейтинг Зеленського який летить у прірву.

Замглави ОП Тимошенко:
“Рятівник Зеленський”. Занавіс. Є ще сумніви в когось, для чого була ця вистава?
Рейтинг – наше все.🤦
P.s. Нагадаю: Кирило Тимошенко – замглави ОП, по сумісництву креатив-менеджер Зеленського. Великий спец по АТО, да? , – написав Орест Каракевич, лікар, ветерена АТО.

“Вчорашня історія з терористом в Луцьку вже використовується Аваковим для посилення поліцейської влади та відбілювання генерала Коваля, який давно мав би відповісти за фабрикацію справи Шеремета, але зараз вже його планують нагородити.

Та найбільше мене турбує те, що Зеленський дуже швидко включився у справу з заручниками, але кілька днів тому практично нічого не робив, щоб врятувати нашого солдата, який загинув, так і не отримавши допомоги.

Не варто забувати і про те, що вже понад 6 років вся Україна є заручником російських окупантів.

Президент має боротись і проти них, а не ховати голову в пісок”, – написав активіст Сергій Стерненко.

Сергій Стерненко записав блог в якому розповів про події у Луцьку:

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartones

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top