Стебничани благають владу встановити в місті дитячі майданчики

Крик душі молоді мами висловлюють у соціальних мережах, передає “Варто – Галицькі новини”.

Місцева мешканка через фейсбук звернулась до мера та депутатів із запитанням – Коли по Стебнику з’являться дитячі майданчики? Чому ми маємо їхати шукати майданчики по Дрогобичі чи Трускавці? Пост підтримало чимало краян.

Місцевій владі висловлюють і пропозиції, мовляв, території досить, можна встановити майданчик біля школи №18, або ж у парку біля церкви Різдва Богородиці. З двох сторін дороги є чудовий парк, де можна все облаштувати, як у парку Васильєва в Дрогобичі. Діти можуть і мають бути щасливими у своєму місті, кажуть мешканці.

«У селах де населення в декілька разів менше чомусь є майданчики, і ще й дороги в кращому стані. А у нас нічого! Встановіть дітям майданчики і облагородьте один з наших парків!

Будь ласка, розмалюйте це депресивне місто яскравими фарбами. Подаруйте дітям радість! І не потрібно казати, що зараз не простий час у нашій державі, простим він не буде ніколи з владою, яка думає тільки про самозбагачення. Тому давайте хоч для дітей постарайтесь. Щоб вони згадували дитинство яскравими кольорами»

Читайте також: Чи безпечні дитсадки Дрогобича та Стебника

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartones

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top