Велика вода зруйнувала єдину колію між Івано-Франківськом і Закарпаттям. ВІДЕО

Паводок 23 червня зруйнував залізничну колію на перегонах Яремче – Микуличин та Микуличин – Ворохта. Це єдина залізнична гілка, яка сполучає Івано-Франківськ із Закарпаттям, проїзд пасажирських та вантажних поїздів по ній тепер неможливий.

Як повідомив 24 червня на Facebook міністр інфраструктури Владислав Криклій, через це відучора призупинили курсування приміських поїздів Івано-Франківськ – Ворохта – Івано-Франківськ. До карантину по цій колії курсували потяги з Києва, Сум до Ворохти, зі Львова, Одеси до Рахова, а також низка інших приміських електричок.

За інформацією «Укрзалізниці», на Прикарпатті через негоду з 24 червня не курсуватимуть також приміські поїзди між Коломиєю та Снятином.

Другу добу працівники транспорту працюють над ліквідацією наслідків повенів у західному регіоні, щоб найшвидше забезпечити рух автошляхами та залізницею.Пошкоджено залізничну інфраструктуру на перегонах Яремче-Микуличин та Микуличин-Ворохта. Тому відучора було тимчасово зупинено рух приміських поїздів № 6402/6401 Івано-Франківськ-Ворохта-Івано-Франківськ. Роботи з ліквідації наслідків стихії проводить Івано-Франківська дистанція колії.Наслідки підтоплень на автошляхах ліквідовують Служби доріг разом з підрядниками. Найбільше від повені постраждали дороги Н-09 та Р-24.Роботи не зупиняються ні на хвилину. Ми на зв'язку 24/7.Також Укрпошта через непогоду мала труднощі з доставкою пенсій до окремих районів, але все обов’язково буде традиційно доставлено.Кажуть, що у природи немає поганої погоди, але, як бачите, буває різне. Бережіть себе!

Posted by Vladyslav Kryklii on Tuesday, June 23, 2020

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartones

Share this post

scroll to top