“Будуть акції протесту”. Мешканці Сільця та Стебника вимагають ремонту об’їзної дороги

Цьогоріч, 21 березня, через утворення ще одного провалля, дорогу до Трускавця перекрили для усіх видів транспорту. Обласна комісія ТЕБ і НС визнала її небезпечною.

Об’їзд – через міста Борислав і Стебник.

Змінили маршрути рейсові автобуси. Відтак, усе транспортне навантаження лягло на вулиці Дрогобицьку та Іваника у Стебнику. Тамтешні мешканці висловлюють невдоволення такою ситуацією. Адже дорога не готова до такого трафіку, відтак нищаться автівки, виходить з ладу ходова. Активісти спільноти «Солець – ПУЛЬС» кажуть, що люди з останніх сил терплять, розуміють, що у водіїв нема альтернативи. Тому поки їздять всі. Але рішуче вимагають від влади поремонтувати дорогу. Попереджають про акції протесту:

«Тільки відкриють трасу для легкових автомобілів, для Стебницької бруківки залишиться великогабаритний транспорт, фури, автобуси. Ось, тоді розпочнуться серйозні громадські заворушення по Дрогобицькій, яку перекриватимуть з обох боків, бо терпіння – не безмежне».

Наголошується, що наміри серйозні, акції протесту були раніше попереджувальні, а можуть стати безстроковими:

«То вже не версії і не припущення. Спільнота висловлює це вже відкрито і вголос (Солець, Колпець та Стебник). Протестні акції вже були. Попереджувального характеру. Тепер – вони можуть стати як регулярними, так і – тривалими чи безстроковими».

«Хто стебничанам вертатиме кошти, витрачені на ремонт автівок? Однозначно там має бути асфальт»!

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartones

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top