Стрілянина у Дрогобичі! Місцевий бізнесмен взявся за зброю! (ВІДЕО)

Фото – ВАРТО

Посеред білого дня, на території колишнього садка у Дрогобичі на вулиці Грушевського, пролунало кілька пострілів. На місце події прибула поліція.

З розповідей очевидців, то стріляв місцевий бізнесмен – Микола Лагодич. Один із учасників конфлікту розповів, що на територію садку було привезено білборди, демонтовані на вулиці Стрийській біля будівлі, яку зводять Лагодичі.

Кілька молодиків, які, ймовірно, є представниками власників незавершеного будівництва, яке знаходиться на території садка, чинили спротив вивантаженню білбордів.

На місце події прибув Микола Лагодич, який, ймовірно, зі слів очевидців, вчинив кілька пострілів з зброї. 

Поліція затримала Миколу Лагодича. Правоохоронці відмовились від коментарів й пообіцяли, що ввечері з’явиться офіційне повідомлення на сторінках поліції та прокуратури.

ВІДЕО З МІСЦЯ ПОДІЇ:

Цей конфлікт є відгомоном іншого конфлікту, який триває  кілька років через землю колишнього дитячого садка та будівництво ТЦ.

Фото – ВАРТО

Суть проблеми

Земельна ділянка, на якій велося будівництво ТЦ, належить Дрогобицькій міський раді, а право постійного користування мало  ПАТ “Дрогобицький завод автомобільних кранів”.

Забудовник (Ігор Добрянський) та ще одна особа (Ярослав Соломчак) уклали угоду СУПЕРФІЦІЮ з крановим заводом, яка дозволяє побудувати частину земельної ділянки. Однак, крановий завод без дозволу та погодження з міською радою, не мав права укладати таку угоду. В  угодах суперфіцію стороною договору може бути лише власник землі, а крановий не є власником. Землі належить Дрогобицькій громаді. Цей договір вдалося зареєструвати лише через суд. Ще одна сторона – це сімейство Лагодичів, які придбали будівлю колишнього садка і теж претендують на землю.

Сторонами у цій історії є, щонайменше три суб’єкти, кожен з яких переслідує свої цілі.

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartones

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top