За добу на Львівщині 139 нових випадків COVID, всього 3072 інфікованих і 100 померлих

Коронавірус у Львові не збавляє обертів. Так, за попередню добу у Львівській області COVID-19 підтвердили ще у 139 осіб, що є другим антирекордом. Таку ж кількість нових інфікованих в регіоні було зафіксовано за добу 14 червня.

Останні дані по коронавірусу в регіоні на своїй сторінці в Facebook опублікував заступник головного лікаря Львівської обласної інфекційної лікарні Ігор Берник.

“За попередню добу в області за результатами ПЛР-діагностики ще у 139 осіб позитивний результат на COVID-19 (всього підтверджено у 3072 осіб)”, – написав Берник.

За його словами, на ранок в лікарні перебувало 199 хворих, із них:137 – з підтвердженим діагнозом COVID-19, серед яких 27 – медичні працівники, ще 62 – з підозрою на COVID-19, із них п’ятеро медиків.

Вікова категорія хворих: 78% – 50 років і старші; 22% – 18-50 років.

“Стан хворих у відділеннях переважно тяжкий, отримують медичну допомогу. У відділенні інтенсивної терапії знаходяться восьмеро хворих. На ШВЛ перебувають двоє пацієнтів (віком 72 та 66 років), у дуже тяжкому стані, з ускладненнями основного захворювання та супутніми хворобами. Хворим проводиться комплекс діагностичних та лікувальних заходів”, – повідомив Берник.

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartones

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top