МОЗ не дозволив послабити карантин у Львівській області

З 10 червня в Україні запроваджується черговий етап пом’якшення карантину для тих областей, які відповідають епідеміологічним критеріям. Водночас, не дозволено послаблювати карантин у семи областях, зокрема, Львівській.

«Сім регіонів не можуть послабити карантинні обмеження, оскільки критерій інцидентності у них перевищує встановлений рівень. Це Київ, Волинська, Житомирська, Закарпатська, Львівська, Рівненська і Чернівецька області», – сказав на брифінгу головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко у середу, 10 червня.

В областях, де карантин послаблюють, з 10 червня дозволено роботу закладів культури і проведення культурних заходів, відкриття готелів, санаторіїв, відпочинкових баз, окрім дитячих оздоровчих закладів.

Нагадаємо, карантин на Львівщині продовжили. Водночас ЛОДА зверталася до уряду з проханням послабити карантин в області та відновити роботу приміських та міжміських маршруток та спортивних закладів.

За даними міністра охорони здоров’я Максима Степанова, за останню добу найбільшу кількість підтверджених випадків Covid-19 зареєстровано у Волинській (101), Львівській (78) областях та в місті Києві (57).

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartones

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top