Не всі одразу. Першими у Дрогобичі відкриють садочки «Верховинка», «Віночок» і «Волошка»

садок “Лелеченька” на вул.Самбірській

Дрогобицькі садки почнуть відновлювати роботу з 10 червня. Але не усі садки одразу відчинять двері для вихованців. Спочатку запрацюють лише три садки: «Верховинка» на вул.В.Великого,  «Віночок» на вул. В.Чорновола та «Волошка» на вул. П.Орлика. Саме ці установи обрали через найбільшу кількістю звернень батьків про потребу віддати дітей до садка, повідомили у міській раді.

При цьому садкам доведеться працювати у нових умовах через пандемію. Батьки не матимуть права заходити на території садочку, няні чи вихователі забиратимуть дітей при вході. Для кожного закладу закуплять термометри для щоденного контролю, закуплять передбачені індивідуальні засоби гігієни, а вихователів тестуватимуть на відсутність захворювання на СOVID.

Роботу решти садків відновлюватимуть, враховуючи їх ймовірну наповнюваність. Адміністрація закладу попередньо контактуватиме з батьками для проведення опитування чи віддаватимуть ті дітей у садок.

З 25 травня працівники садочків, виходять на роботу та готуватимуть садки до прийому діток. Про це повідомив начальник відділу освіти ДМР Петро Шев’як.

садок “Волошка” на вул.П.Орлика

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews
Стежте за нами у Instagram: www.instagram.com/vartonews.com.ua

Share this post

scroll to top