16-літня трускавчанка Поліна Бондар потребує вашої допомоги

Про збірку коштів повідомили у Трускавецькій міській раді.


“Дитина-інвалід від народження (підгрупа А), мешканка Трускавця Поліна Віталіївна Бондар, 2004 р.н., потребує значних коштів на лікування”, – йдеться у повідомленні.

В дитини багато складних діагнозів: оперована спинно-мозкова грижа, ліпома, обширне органічне ураження кори головного мозку, парапарез нижніх кінцівок, оперована паралітична клишоногість, арахноїдальна киста лобно-скроневої ділянки зліва, оперована з приводу рефлюкса, розумова відсталість, сильно виражена аутоагресія, спінальний сечовий міхур, гідроцефалія, порушення тазових органів, порушення мозкового кровообігу, вроджений вивих кульшових суглобів.

 Сім`я дівчинки буде вдячна благодійникам за кожен внесок, адже дитина потребує постійного медикаментозного лікування, яке є надзвичайно дорогим. Медикаменти для лікування дитини в основному в Україні не виробляються і є імпортними (Ізраїль, Італія, Польща, Німеччина). Дівчина займається в навчально-реабілітаційному центрі «Гармонія» (м. Борислав), періодично проходить курси лікування в клініці Козявкіна, двічі на день здійснюються інстиляції.

 Картковий рахунок у Приватбанку:

 № картки 29244825509100 в АТ КБ «Приватбанк»

 РНОКПП одержувача 1914515769 МФО 305299

 Одержувач Островець Поліна Пилипівна (бабуся, тел. 097-65-04-281).

***

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top