Як зміни до Виборчого кодексу вплинуть на політичну кон’юнктуру в Україні. Активна Громада

Інститут “Республіка” запрошує долучатися до обговорення змін до Виборчого кодексу. Про особливості нового Виборчого кодексу, оголошених змін до нього та впливу вже ухвалених рішень, щодо децентралізації на правила проведення майбутніх чергових місцевих виборів розповістьОлександр Солонтай, експерт з політики та місцевого розвитку.

ДАТА: 7 травня 2020 року

ЧАС:  16:00 – 17:30

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ можна за посиланням –  https://cutt.ly/sydAlrg

Запрошуємо до участі активних громадян, депутатів місцевих рад, їх помічників, громадських діячів міста, студентів та всіх, хто зацікавлені в отриманні знань для розвитку власної громади.

Під час заходу будуть розглянуті такі питання:

  1. Особливості діючих правил нового Виборчого законодавства, яке набуло чинності в січні 2020 року;
  2. Вплив карантину та змін до державного бюджету на проведення виборів 25 жовтня 2020 року;
  3. Анонсовані та можливі зміни до Виборчого кодексу та їх вплив на кон’юнктуру;

Участь в заході БЕЗКОШТОВНА.

Контакти організаторів:

Душка Інна, організаторка заходів Інституту “Республіка”,

телефон: +380961724018; електронна пошта: [email protected]

Довідка. Клуби Активної Громади – діалог з громадянами про політичні реформи, відбуваються в рамках проекту «Право вибору», що підтримується Національним Демократичним Інститутом (NDI) за фінансування наданим Агентством США з Міжнародного Розвитку.

Примітка. Місія «Активної Громади»: досягнути добробуту через демократичний розвиток громад України. Мета на 2025 рік: активізувати та залучити щонайменше 1% громадян до участі у прийнятті рішень та просуванні реформ в Україні на системній основі для добробуту в громадах України. Ініціатива створена в межах діяльності Інституту «Республіка». Ми працюємо задля підвищення свідомої активності громадян.

Share this post

scroll to top