Сміттєзвалище у Брониці – розблоковано!

Фото – Марії Кульчицької

Сміттєзвалище у Брониці – розблоковано! Сміттєвози з дрогобицьким сміттям розвантажуються на сміттєзвалищі, яке тривалий час не експлуатувалося.

Про це написала у себе на Фейсбуці журналістка Марія Кульчицька.

Як я зрозуміла, вчора суддя Хомик виніс ухвалу про забезпечення позову і нею заборонив мешканцям Брониці “перешкоджати господарській діяльності” ДП “Комунальник”.

Вивезенням сміття з Дрогобича тепер займається дочірнє підприємство “Комунальник” КП КМГ. А не саме КМГ. Керівник “Комунальника” Володимир Лучків коментувати будь-що в агресивніій формі відмовився. На відміну від нього, керівник КП Служба муніципального управління ДМР , спокійно роз’яснив ситуацію: і щодо ухвалити суду , і щодо змін в організації вивезення ТПВ. Автомобілі, якими здійснюється вивезення , належать якраз цій службі. А перевезення ними здійснює Комунальник, – написала Марія Кульчицька.

На території сміттєзвалища працюють грейдер. Мешканці Брониці кажуть, що господарській діяльності не перешкоджають. Грейдер та інша техніка можуть собі працювати. Проте категорично проти аби сміття з Дрогобича везли сюди.

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top