Транзитом через Стебник. Коли будуть гроші на нову дорогу до Трускавця – ОДА

Голова Львівської ОДА Максим Козицький розповів, як просувається діалог з Кабміном щодо ситуації навколо провалля та необхідності продовження будівництва альтернативної гілки водогону та нової дороги.

Кошти на водогін будуть виділені цього року. Щодо дороги – ми ведемо перемовини з кабміном. Нас розуміють. Я думаю, до кінця цього року кошти на дорогу теж будуть виділені. Я на це надіюсь. Побачимо, яка ситуація буде в боротьбі з коронавірусом і економічна ситуація в державі“, пояснив Максим Козицький на своїй сторінці у Фейсбук.

Від суботи, 21 березня, дорогу перекрили для будь-якого транспорту бетонними блоками. Прямого сполучення з Дрогобичем тепер Трускавець немає. Об’їзд через Стебник чи Борислав.

Ще після утворення першого провалля у вересні 2017 року, посадовці вирішили, що великогабаритний транспорт занадто перевантажує дорогу. Від рук вантажівок заборонили відповідними знаками. Хоча з часом на заборону мало хто зважав. Габаритний транспорт неодноразово можна було побачити ні цій ділянці шляху. Мешканці навколишніх сіл показують тріщини на дорозі, та ділянки найбільшого просідання.

фото – Варто Галицькі новини (6 квітня 2020)
фото – Варто Галицькі новини (15 березня 2020)
фото – Варто Галицькі новини (6 квітня 2020)

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews
Стежте за нами у Instagram: www.instagram.com/vartonews.com.ua

Share this post

scroll to top