Пішки, велосипедом, автівкою. На перекритій дорозі до Трускавця рух іде

Прямого сполучення Трускавця з Дрогобичем немає. Дорогу 21 березня, через ризик обвалу, перекрили. Бетонні блоки по усій ширині промовисто вказували – проїзду немає навіть для легкового транспорту,  дістатися можна лише через сусідні міста, Борислав чи Стебник.

Нову об’їзну дорогу до курорту обіцяли звести після першого масштабного обвалу, який стався у вересні 2017 року. Дискусії між чиновниками та науковцям, де її доцільніше прокласти і чи не краще укріпити існуючу, тривають досі.

Але винахідливі українці чекати не стали. Альтернативний проїзд знайшли самостійно. Праворуч ґрунтовою дорогою минають бетонні блоки, на гірці виїжджають на так звану «чорну» дорогу, і прямують до Сільця. Або ж залишають транспорт перед блоками і далі йдуть пішки. То ж рух перекритою дорогою, звісно не такий інтенсивний, але триває.

Бетонні блоки вже зміщені. Для мопедів і велосипедистів безперешкодний рух.

Виїзд на перекриту трасу.

За пів години прогулянки можна побачити не одну автівку.

Тут чимало пішоходів та любителів двоколісних. Мешканці навколишніх сіл просто катаються, відпочиваючи, або ж добираються велосипедом до міста.

Дехто не розраховував на перешкоду на дорозі. Тут чимало розтрощених деталей покришок. У темну пору доби блоки можна і не помітити.


Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews
Стежте за нами у Instagram: www.instagram.com/vartonews.com.ua

Share this post

scroll to top