Українець – найкращий іноземний студент в академії Сандгерст (Великобританія)

Другий рік поспіль українські курсанти отримують особливі відзнаки Королівської академії сухопутних військ Великої Британії  в Королівській військовій академії в Сандгерсті.

Про це інформує амбасада Англії в Україні.

Так, цього року Антон Совеко з Військової академії в Одесі отримав відзнаку найкращого закордонного випускника за показниками військової, академічної та практичної підготовки.

Від самого початку навчання він проявив себе як талановитий курсант, наполегливо працював над академічними дисциплінами, зокрема й у свій вільний час, аби не лише не відставати, а й перевершувати інших слухачів престижної британської академії, для яких англійська була рідною.

Молодий чоловік представляв Королівську академію Сандгерст на міжнародних змаганнях із баскетболу та тренував команду з боксу, оскільки його рівень у цій спортивній дисципліні був зависокий, аби змагатися з іншими курсантами”, – йдеться у повідомленні посольства.

Довідково:

У 2019 р. Артем Бараненко, курсант Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, отримав “Шаблю найкращого закордонного випускника” Королівської академії сухопутних військ Великої Британії в Сандгерсті.

Він став першим українцем, який удостоївся цієї високої відзнаки в стінах цього закладу. Королівська академія приймає слухачів з України з 1997 року.

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

scroll to top