Коронавірус у Нью-Йорку забрав вже більше життів, ніж теракт 11 вересня

У штаті Нью-Йорк від коронавірусу станом на 3 квітня померло 2 935 пацієнтів. Кількість жертв перевищила ті, які були під час теракту та обвалення веж Всесвітнього торгового центру 11 вересня 2001 року. Про кількість жертв від коронавірусу повідомив губернатор Эндрю Куомо під час брифінгу. Він також зазначив, що за добу кількість померлих зросла на 562.

Мер Нью-Йорка попередив, що місто гостро потребує збільшення кількості медперсоналу, медичних матеріалів і лікарняних ліжок. Закликав федеральний уряд мобілізувати збройні сили США для допомоги найбільшому мегаполісі країни. В Нью-Йорку вже померло більше людей, ніж в ході атаки терористів “Аль-Каїди” на Всесвітній торговий центр 11 вересня 2001 року. Тоді загинуло 2753 людини (2606 в будівлях  і 147 на борту двох літаків, які в них врізалися).

Саме під час пандемії коронавірусу 26 березня в Нью-Йорку вперше з вересня 2001-го встановили тимчасові пересувні морги. США залишається епіцентром поширення коронавірусу, там зареєстровано вже понад 278 тисячі інфікованих.


Джерело –unian

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews
Стежте за нами у Instagram: www.instagram.com/vartonews.com.ua

Share this post

scroll to top