Всеукраїнська акція до Дня Сміху від Активної Громади

У багатьох країнах світу 1 квітня відзначається День сміху, у який заведено розігрувати один одного. У цей непростий час карантину, нам обов’язково потрібно пам’ятати про сміх та почуття гумору, адже саме ці дві речі є тою “захисною маскою”, яка допомагає нам не “збожеволіти”.  ВІ “Активна Громада Дрогобича” запрошує всіх, не виходячи з своєї “фортеці”, долучитись до всеукраїнської акції “Правда/Брехня”

Що: Всеукраїнська акція “Правда/Брехня”

Коли: 1 квітня

Час: 15:00

Місце: https://www.facebook.com/ActiveCommunityDrogobych/

Для чого ми це робимо?

Акція має на меті активно та креативно відзначити День сміху. Ми пропонуємо вам взяти участь у онлайн вікторині “Правда/Брехня”. Вікторина стосуватиметься теми  місцевого самоврядування, державної влади в Україні та за кордоном, а учасник/ця, який/а набере найбільше правильних відповідей, отримає від нас приз.

Як взяти участь?

Все дуже просто! Щоб взяти участь у вікторині потрібно:

1. Зайти на сторінку Активна Громада Дрогобича о 15:00;

2. Підключитися до стріму, що буде закріплений першим постом на сторінці;  

3. Постаратися дати як найбільше правильних відповідей чи твердження, яке ми будемо зачитувати, “правда” чи “брехня”.

Переможець акції зможе обрати собі у подарунок один з чотирьох перелічених призів:

  1. Планувальник кота Інжира. https://cutt.ly/ltT5EwB 

Недатований «ПЛАНУВАЛЬНИК кота Інжира»  – це універсальний помічник як для молодої людини, студента, так і для дорослого серйозного пана чи панянки. Всім він внесе у життя легкість, позитив і трішки гумору.

  1. Політика та мораль. Сьюзен Мендус. https://cutt.ly/htT5YTE

Чи можуть бути політики моральними, а якщо так,  — то в який спосіб? Чи є політики морально гіршими за решту з нас? Ці питання — центральні у новій книзі професора Йоркського університету С’юзен Мендус, однієї з найавторитетніших лекторів з політичної філософії у світі.

+ Мої серед чужих. Олександр Бойченко. https://cutt.ly/ytT5ItC

Читацький путівник для дітей старшого шкільного та молодшого студентського віку та для дорослих, які не позбавлені почуття гумору, додамо ми. Книга написана у есеїстичному стилі і поділена на декілька розділів відповідно до регіону походження автора відносно України або рідної для Бойченка Буковини..

  1. Політика та мораль. Сьюзен Мендус. https://cutt.ly/htT5YTE

Фелікс Австрія. Софія Андрухович. https://cutt.ly/8tT5X8Q 

Перлина сучасної української літератури, яка нещодавно була екранізована в українській кінострічці “Віддана”.

  1. Квіти для Елджернона. Деніел Кіз. https://cutt.ly/VtT52mU 

Всесвітній бестселер, який сколихнув серця мільйонів читачів! Неодноразово екранізований роман, який  здобув найпрестижніші літературні премії! Історія, яка зворушує та змушує замислитися… Розумово відсталий Гордон погоджується на ризикований науковий експеримент.

Кожен з подарунків стане вам у пригоді у час карантину. Одержати свій приз можна буде у поштовому відділені вашого міста.

Довідка.

Всеукраїнська ініціатива «Активна Громада» – об’єднання людей та громадських рухів задля самоорганізації та участі у вирішенні місцевих проблем. Ініціатива створена в межах діяльності Інституту «Республіка». Ми працюємо задля підвищення свідомої активності громадян 

Share this post

scroll to top