У Києві – карантин!

У Києві з 12 березня тимчасово обмежують освітній процес в закладах загальної та вищої освіти, дитячих садочках, мистецьких та спортивних школах. Також у місті обмежать проведення масових заходів: концертів, конференцій, кіносеансів. Закритими будуть і розважальні центри та розважальні зони в шопінг-молах.

Про це повідомив міський голова столиці Віталій Кличко.

фото – ілюстративне

Обмеження діятимуть до кінця березня.

Я звертаюсь до керівників установ та підприємств міста за можливості переглянути графік роботи працівників, у яких є діти. 

Окремо зазначу, що громадський транспорт поки працюватиме у звичайному режимі. Транспорт будуть обробляти дезінфекційними засобами“, – каже він.

Причина таких дій криється у загрозі поширення КОРОНАВІРУСУ.

Нагадаємо, що сьогодні відбудеться засідання уряду, на якому буде можливо буде прийнято рішення про застосування обмежень. Вони стосуватимуться карантину в навчальних закладах – школах, університетах, тощо”.

Як передбачається, карантин буде оголошений на загальнонаціональному рівні, далі рішення будуть прийматися на рівні місцевої влади.

Крім того, Кабмін планує ввести загальнонаціональне обмеження у вигляді заборони на проведення спортивних змагань та інших масових заходів.

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Стежте за нами у Instagram: www.instagram.com/vartonews.com.ua

Більше інформації на https://vartonews.com.ua/

Share this post

scroll to top