“Вони були коханцями”. Резонансне вбивство дівчини у Пустомитах

Учора ввечері в Пустомитах сталося вбивство 22-річної дівчини. Нагадаємо, 56-річного Віктора Тура оголосили у розшук. “Захід.нет” оприлюднив деталі резонансного вбивства.

З’ясувалося, що Олена С. була коханкою Віктора Тура. Дівчина жила у Яворові і періодично приїжджала у с. Малечковичі Пустомитівського району, де упродовж останніх років проживав Віктор Тур.

Конфлікт між коханцями трапився біля ресторану “Едельвейс”. Під час сварки чоловік вистрелив дівчині в голову. Олена впала на землю і почала просити про допомогу. До неї підбіг 41-річний місцевий мешканець, який проходив повз. Віктор Тур вистрілив йому в груди.

Розстрілявши двох людей, Віктор Тур сів в мікроавтобус “Вольцваген Т5” і поїхав у невідомому напрямку. На місце події викликали медиків, які забрали постраждалих у лікарню. Однак дорогою дівчина померла в автомобілі швидкої допомоги. Чоловіка госпіталізували у важкому стані.

Одразу після стрілянини поліція оголосила план “перехоплення” і патрульні почали зупиняти та перевіряти автомобілі на виїздах зі Львова. О 22.30 автомобіль вбивці знайшли покинутим у лісопосадці між селами Наварія та Поршна в Пустомитівському районі.

Віктор Тур родом з Харківщини. Однак уже кілька років мешкав у Малечковичах. Втім, близько року він уже не жив у селі, але наразі невідомо куди він переїхав. За даними поліції, чоловік не був раніше судимий. У нього є цивільна дружина.

Зараз правоохоронці проводять допити свідків події та учасників, щоб з’ясувати причину конфлікту між Віктором та Оленою.

Прикмети небезпечного вбивці Віктора Тура: зріст близько 170 см, шатен, носить бороду. Був одягнений у довгу коричневу шкіряну куртку, темно-синій светр та темні штани.


Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews
Стежте за нами у Instagram: www.instagram.com/vartonews.com.ua

Share this post

scroll to top