На корпоративі поблизу Трускавця отруїлися відвідувачі ресторану

Фото з мережі Інтернет

“Станом на 14.01.2020р. зареєстровано 6 випадків гострої кишкової інфекції серед осіб, які напередодні харчувалися в ресторані «Золота гора» у м.Трускавець. Хворі перебувають на амбулаторному лікуванні. У всіх хворих схожі клінічні ознаки,які характеризуються розладами шлунково-кишкового тракту та підвищення температури тіла”, – йдеться у повідомленні Львівського обласного лабораторного центру Міністерства охорони здоров’я України.

Всього на корпоративі  було 17 осіб, тож не виключено, що хворих може побільшати.

Чим отруїлися люди, наразі невідомо.

Працівники Держпродспоживслужби і Львівського обласного лабораторного центру лише розпочали епідрозслідування.

Керівниця відпочинкового комплексу «Золота гора» Тетяна Федисів повідомила ZAXID.NET, що заклад співпрацює із медиками, аби встановити причини отруєння, і з’ясувати, чи справді воно сталося через вечерю у «Золотій горі».

«На цій вечері було багато людей і після інциденту з цими п’ятьма відвідувачами ми почали зв’язуватися з іншими, питали, чи все добре. Із усіма іншими відвідувачами, які були того ж вечора у нас, все добре. За свій ресторан ми впевнені, тож ми одразу пішли на співпрацю, аби встановити причини інциденту. Чи мали ці гості свою їжу, нам невідомо – лише завтра будемо оглядати камери спостереження і з’ясовувати деталі. Зараз нам відомо, що це не місцеві люди, тобто не з Трускавця. І до того, як прийти до нас, вони десь снідали і обідали. Епідрозслідування лише почалося і ми повністю співпрацюємо», – розповіла Тетяна Федисів.

Джерело – ZAXID.NET

 

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top