Дрогобицьким медикам повністю виплатять зарплату

Проблему зі заборгованістю заробітної плати працівникам галузі охорони здоров’я Дрогобича та Стебника вирішено повністю. Цю проблему вдалося вирішити завдяки співпраці керівництва Дрогобича, району та області.

Про це пише міська рада Дрогобича.

Працівники сфери охорони здоров’я Дрогобича вторинного рівня, тобто стаціонарних лікувальних закладів, отримають заробітну плату в повному обсязі за 2019 рік.

Для погашення заборгованості за жовтень – грудень 2019 року для медицини Дрогобича виділили майже 19 мільйонів гривень.

16 мільйонів гривень надійшло з перерозподілу медичної субвенції обласного бюджету. Решту коштів, яких не вистачало, виділили з міського бюджету Дрогобича.

У п’ятницю, 27 грудня, під час сесійного засідання депутатський корпус прийняв рішення за рахунок перевиконання дохідної частини міського бюджету виділити ще 2 мільйони 800 тисяч гривень, щоб медикам повністю виплатити зарплати.

На особисті рахунки медиків кошти надійдуть вже в найближчі дні.

Зазначимо, що впродовж 11 місяців 2019 року з міського бюджету за пролікованих мешканців Дрогобича та Стебника некомерційним комунальним підприємствам за рахунок медичної субвенції виплачено 56,3 мільйони гривень. Тобто місто в повному обсязі розрахувалося за надані медпослуги містянам.

Додатково з міського бюджету впродовж 2019 року, станом на 27 грудня, для погашення боргу на зарплати медпрацівникам виділили 23 мільйони 500 тисяч гривень.

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top