7 500 000 гривень на прибирання Дрогобича / Оголошено тендер

Фото – Роман Демків

Департамент міського господарства оголосив тендер на закупівлю послуги — прибирання та підмітання вулиць.
Ціна лоту – 7 500 000 гривень.
Тендер оголосив Департамент міського господарства.

Відповідно до технічного завдання, опублікованого на порталі публічних закупівель Рrozorro, переможець тендеру повинен виконувати “прибирання із частковим застосуванням вакуумної підмітально-прибиральної машини та інших ручних інструментів пневматичних чи моторизованих, здійснювати літнє механізоване прибирання вулиць, очищення опор вуличного освітлення, автобусних зупинок від рекламної продукції, зимове механізоване прибирання вулиць, посипка доріжок піском і т. д. На територіях, які належить прибирати, необхідно проводити весь комплекс послуг, “спрямований на наведення та постійне підтримання чистоти і порядку на об’єктах благоустрою та зонах зелених насаджень, Учасник повинен забезпечити утримання в належному санітарному стані вулиці Дрогобича — тротуари, зелені зони, зупинки громадського транспорту та зони обслуговування в літній та зимовий періоди”.


Послуги, описані у тендерній пропозиції, повинні надаватися у 2020 році. Більше інформації про те, що повинен зробити переможець можна прочитати за ПОСИЛАННЯМ.
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій – 11 грудня 2019.
Схожий тендер ДМГ проводив на початку 2019 року, тоді перемогу отримав ФОП Волошин Ігор Васильович.


Відповідно до порталу clarity-project цей ФОП нещодавно став платником податків третьої групи, що дозволяє співпрацювати з юридичними особами. Зміна відбулася на початку року і за цей час ФОП освоїв два тендери й усі вони пов’язані з міською радою Дрогобича, а саме з Департаментом міського господарства.
Перший тендер — “Прибирання вулиць м. Дрогобича”.
Цікаво, що система clarity-project визначила цю угоду ризикованою на 27% оскільки, виграшна ставка була знижена мінімально, а єдиним конкурент Волошин був ФОП БІЛЬ МИКОЛА ОРЕСТОВИЧ постійно програє, тобто, ймовірно це просто підставна особа.
Також у ФОПа Волошина це був перший договір й одразу на таку велику суму і на завершення — переможець тендеру завжди працював лише з цим замовником, тобто з Департаментом.
Другий тендер — “Прибирання та підмітання вулиць та газонів (вул. Бориславська, Будівельна, І. Франка від № 64 до № 234) та миття пам’ятників, погрудь і автобусних зупинок в м. Дрогобич”.

Ми будемо слідкувати за тим тендером та повідомимо наших читачів хто отримає перемогу та підпише угоду з Департаментом міського господарства.
***
Редакція ВАРТО продовжує постійний моніторинг закупівель, які здійснюють органи самоврядування на Дрогобиччині.

Олег Дьорка

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top