Дрогобичани та засновники онлайн платформи Animal ID залучили $500 000 для розвитку свого проєкту


Ідея, що з’явилася в Дрогобичі стає популярною у світі.
Йдеться про міжнародну онлайн-платформу для власників тварин. ЇЇ засновниками є Віктор Копач, Вадим Мельник й Василь Дуб. Їхній проєкт зароджувався у Дрогобичі, а тепер користувачами мережі є 120 тисяч власників ідентифікованих тварин.
Про це повідомляється на сайті ain.ua.
Animal ID активно бере участь також в соціальних проєктах. 50% прибутку від продукту — соціального QR паспорта для тварин, вони передають в притулки для тварин або проєкти, які спрямовані на розв’язання проблем як домашніх, так і безпритульних тварин по всьому світу.
У 2019 році Animal ID вдалося залучити $500 000, які вони хочуть спрямувати на реалізацію нових проєктів, адже їхній стартап вже виходить на ринок США.


Одним з напрямів Animal ID є допомога у пошуку домашніх улюбленців, які загубились. Для цього вони створили QR – паспорт тварини, просканувавши який, ви одразу потрапляєте на сторінку онлайн  платформи й відповідно одразу можете написати власнику тварини. Ця онлайн платформа розроблена також у формі застосунку на телефоні.
“Ми зараз виходимо на американський ринок і вже відкрили новий офіс в США. Ця інвестиція є дуже важливою для нашого стартапу і також показує важливість нашої справи, якою займаємось аби підняти культуру поводження з нашими чотирилапими друзями на вищий рівень. У нас відповідальне ставлення до тварин лише починає набирати обертів. У США це вже розповсюджена практика ”, – каже співзасновник платформи Василь Дуб.

У середу, 20 листопада, о 18:00 відбудеться зустріч з Василем Дубом у Молодіжному просторі Дрогобича, за адресою: Дрогобич, вулиця Я. Осмомисла, 10.
Зустріч відбудеться в межах мотиваційних зустрічей “Молодь Дій”.

Олена Юркевич

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top