Меру Дрогобича повідомили про підозру за побиття

Сьогодні Тарасу Кучмі прокурор Ірина Діденко повідомила про підозру за побиття людини. Ідеться про інцидент, який стався 4 червня 2018 року у сесійній залі Ратуші під час наради.

Інцидент трапився, коли до мера прийшла громада із питанням щодо незаконного сміттєзвалища на одному із комунальних підприємств міста. В ході зустрічі міський голова вдарив одного з чоловіків, який назвав його злочинцем. Кучма, як зазначається, додав, що буде бити кожного, хто посміє називати його злодієм.

У повідомленні прокуратури йдеться: “Мер завдав вказаній особі декілька ударів кулаками, спричинивши незначні травми. Такі дії чиновника кваліфіковано за ч.1 ст.125 КК України – легкі тілесні ушкодження. На даний час йому оголосили підозру. Тепер – справа за судом”.

Інформує прес-служба прокуратури Львівської області

 

Бійка в стінах міської ради***Сміттєва криза перейшла з конструкивного, виваженого рівня, на якому можна вирішити проблему Дрогобича, яке потопає в смітті, на рівень емоційний, неконтрольований.Проблема сміття має чіткі причини і без політики та брудної конкуренції тут не обішлося. Сьогодні це не лише проблема чинної влади чи окремої вулиці.Це наша спільна проблема, яку треба вирішувати спільно і зараз.Максимальний рівень консолідації та тверезі пропозиції, критичне мислення та консолідовані дії всієї громади.Але чи здатне місто на такі дії?!?!Кожен має поставити собі це запитання.У іншому разі містом керуватиме бруд та популізм.Ви хочете жити у такому місті?!

Geplaatst door Варто – Галицькі Новини op Maandag 4 juni 2018

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top