У Трускавці на сесії міської ради питання зонування вкотре не пройшло 

14 листопада відбулося засідання сесії Трускавецької міської ради. Депутати розглянули всі питання порядку денного, хоча не по всіх були прийняті позитивні рішення.

Депутати затвердили звіт про виконання бюджету Трускавця за січень-вересень 2019 року та внесли зміни до показників бюджету міста на 2019 рік. Окрім того прийняли рішення «Про надання грошової компенсації на оплату житлово-комунальних послуг бійцям АТО на 2019 рік».

Після тривалого обговорення, участь в якому взяли і представники громадськості, депутати не підтримали «План зонування території міста Трускавця», відправивши його на доопрацювання. Забракло голосів і для виділення 1 млн 200 тис.грн ПрАТ «Трускавецькі лікувальні води».

Не затвердили також міську цільову програму підтримки КП «Редакція міського радіомовлення» на 2020 рік.

Звіт про роботу КП «Трускавецьжитло» було перенесено на наступну сесію. Депутати вирішили заслухати звіти про роботу керівників всіх без винятку комунальних підприємств.

Дискусії розгорілися і навколо питання про надання згоди на проведення процедури досудової санації комунального підприємства «Трускавецьтепло» та вжиття заходів щодо її проведення.

Комунальне підприємство «Трускавецьтепло» наростило великі борги, тож з метою добровільного врегулювання питання погашення заборгованості між КП «Трускавецьтепло» та його кредиторами, а також для недопущення наростання боргів у частині пені вирішено розробити план досудової санації підприємства. Повідомили у прес-службі міської ради.

 

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top