У ресторані “СІЛЬ” порушень санітарних норм, які б могли призвести до захворювань, не виявлено! / Дрогобич

Минулого тижня регіональні інформаційні сайти облетіла новина про те, що у дрогобицькому ресторані отруїлися люди.
Мовляв, після відвідин ресторану “Сіль” троє людей потрапили у лікарню.

“Так, дійсно, випадок отруєння зафіксовано, проте до кінця не відомо, де саме отруїлися постраждалі та чи у нашому ресторані. В неділю, коли ці люди відвідували наш ресторан, було багато клієнтів, і ніхто з них не захворів”, – прокоментував у день, коли стало відомо про отруєння людей, керівник ресторану Сергій Звонар.

Одразу ж після випадку працівники територіального відділення Держпродспоживслужби проінспектували заклад. Було перевірено і персонал, і технічні приміщення, і кухню, і зал ресторану, а також посуд, продукти, печі.
Сьогодні редакція ВАРТО дізналась про результати обстежень — порушень санітарних норм, які б могли привести до захворювань не виявлено так само як і слідів інфекції — сальмонели, яка могла викликати отруєння у клієнтів.

“Ми весь час перебували на зв’язку із потерпілими й вже зараз можна сказати, що підчепили неприємну інфекцію точно не в нашому ресторані. Ми завжди слідкуємо за дотриманням чистоти й це для нас — пріоритет №1. Шкода лише, що негативна інформація розходиться значно швидше ніж позитивна. Проте клієнтів не поменшало і ми радо запрошуємо усіх дрогобичан та гостей міста до нас, у “Сіль”, – Сергій Звонар, керівник ресторану.

 

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

 

Олег Дьорка

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top