Львівська облрада зробила заяву щодо прийняття “формули Штайнмаєра”

 

Обласні депутати закликали міські ради висловити свої протести

Депутати наголосили, що це є неприхованою здачею національних інтересів і початком капітуляції України.

«Внаслідок реалізації так званої «формули Штайнмаєра» ми отримаємо легітимізацію та тривале консервування терористичних окупаційних адміністрацій у окремих районах Донецької та Луганської областей через проведені вибори. Пізніше плануватиметься номінальне “повернення” вказаних територій до складу України. Враховуючи поведінку окупаційних військ та дії офіційного Кремля немає жодних причин вважати, що відбудеться контроль над всією ділянкою українсько-російського кордону.

У подальшому проведення наступних виборів до українського парламенту на остаточно закріпить присутність представників терористичних окупаційних адміністрацій у владі на національному рівні», – йдеться у заяві.

Ми депутати Львівської обласної ради рішуче заперечуємо спроби вищого політичного керівництва України через реалізацію так званої «формули Штайнмаєра» розміняти перспективи Української державності на примарний мир ціною приниження з колишньою метрополією, що у підсумку знову зробить Україну частиною Росії.

Закликаємо органи місцевого самоврядування Львівської області висловлювати свої протести проти початку капітуляції.

Закликаємо усі патріотичні сили представлені у Верховній Раді України заблокувати нову редакцію закону України про особливий статус Донбасу та узаконити проведення місцевих виборів на тимчасово окупованих територіях у окремих районах Донецької та Луганської областейНі капітуляції!

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top