«Формулу Штайнмаєра» підписали без нас. Соцмережі вибухнули обуренням!

«Те,що відбулось у Мінську це спроба демонтажу Української держави ! Усі державники повинні об‘єднатись,щоб не допустити сценарію капітуляції ! І ми не допустимо!», – написав у Facebook експікер ВР Андрій Парубій.

«Отже пропонується проводити вибори без контролю над кордоном. А це створення двох держав в одній. Боснія і Герцеговина без перспектив розвитку», – пише народний депутат Микола Княжицький.

«Фініш. Формулу Штанмаєра підписали без нас… Точніше не так…Нас до неї згвалтували. Колективно…», – заявив політолог Віктор Таран.

“Схвалення формули Штайнмаєра в умовах, коли сторони абсолютно протилежно трактують умови для проведення виборів на окупованих територіях може стати як причиною чергового загострення ситуації, так і можливістю для «тихої капітуляції» команди Зеленського перед Кремлем. А це означатиме, що більшість українців на чолі з президентом – як це вже неодноразово було в історії – проміняє перспективи державності на перспективи примарного миру з колишньою метрополією. І в підсумку знову зробить Україну частиною Росії.”, – на писав журналіст Віталій Портников.

«тікай, Володя… велосипед у тебе є», – блогер Богдан Процишин

«Це не мир! Це капітуляція! Ну що ж, зустрічайте сєпарів на вулицях Львова, Франика. Молодці, ви це зробили. І тепер зрозуміло про кого ж було в тому зеленому гаслі – “зробимо їх разом”. Вони “зробили” Україну. Все йде за планом. Шкода. Сумно. Бридко», – журналіст Олег Дьорка.

 

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top