825 тис. грн зібрано на благодійному концерті у Львові задля порятунку художниці Тетяни Думан

Тетяна Думан

У Львові відбувся один з наймасштабніших за кількістю зібраних коштів волонтерський благодійний концерт задля порятунку художниці та дрогобичанки Тетяни Думан “Усміхайся, малюй, живи”!

Нагадаємо, що у Тетяни виявили важку недугу — гліосаркому. Про хворобу Тетяна дізналась влітку. У Львові їй зробили операцію та видалили пухлину з мозку. Зараз художниця перебуває у Польщі на лікуванні. Разом з чоловіком Левком Скопом у межах своєї волонтерської діяльності Тетяна допомогла зібрати на потреби української армії близько 3 млн грн. Тепер Тетяна потребує нашої допомоги.

***
Друзі Тетяни вирішили допомогти їй у зборі коштів і 16 вересня провели благодійний концерт “Усміхайся, малюй, живи” за участі переможців телепроєкту «Голос країни» Оксани Мухи та Tabakovа Віктора Винника із групи «Мері», вокальної формації «Піккардійська Терція» і українських воїнів – учасників соціально-мистецького проєкту  #ПісніВійни: Олександра Рожко, Зиновія Медюха і Максима Перев’язка, а також танцтеатру”Життя”.

“Наразі Таня лікується в Польщі, але чекаємо відповіді з німецької лікарні. Які витрати ще будуть спрогнозувати важко. Ми дякуємо всім, хто долучився до організації цього концерту. Організація була на вищому рівні, всі молодці! Дякуємо всім, хто пожертвував кошти. Діагноз складний, але ми тримаємось. ”, – каже Левко Скоп, художник та чоловік Тетяни.

Разом з коштами за продані квитки, коштами зі скриньок, ярмарки та аукціону, зібрано – 825 000 грн, які передані Тетяні на лікування тяжкої недуги.
На лікування Тетяні Думан необхідно щонайменше 35 тис.дол. Тож усіх небайдужі можуть перерахувати пожертву на картку ПраватБанку: 5168745322182384 (одержувач платежу — Думан Василина Михайлівна, рідна сестра Тетяни). Збір коштів триває!

 

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top