Вже цього тижня – благодійний вечірній вихід на ратушу та перегляд фільму під відкритим небом

У Дрогобичі тривають акції зі збору коштів для маленького дрогобичанина Матвійка Цихівського.

7 серпня, з 20:00 по 22:00, Туристично-інформаційний центр Дрогобича запрошує піднятися на вежу дрогобицької ратуші у вечірній час.

Вартість квитка 30 грн

9 серпня, о 21:00, Молодіжний простір Дрогобича разом з редакцією “Варто: Галицькі новини” запрошують на “Кіно просто неба”.

Благодійний перегляд фільму “Форрест Гамп” відбудеться поруч з костелом, позаду магазину Craft Market.

***

Матвійко Цихівський, якому півтора роки, бореться зі страшною хворобою — раком крові. Зараз малюк з батьками знаходиться в Ізраїлі, де вже пройшов першу хіміотерапію і готується до наступної. Всього потрібно 4 таких курси хіміотерапії. Орієнтовна вартість одного курсу 75 тисяч доларів США.

Наразі зібраних коштів вистачає ще на один курс, тож Матвійку й надалі потрібна наша з вами підтримка!

Батько Матвійка, Юрій Цихівський, у себе на сторінці у ФБ ділиться новинами про перебіг лікування в Ізраїлі:

“4 серпня. Неділя. Опісля кількох днів вимушеного відпочинку, ми взялися знову до бою. Ще вчора зранку, відвідавши тутешній храм, ми насолоджувались почутою українською мовою, за котрою нереально скучили, вперше пройшлись вечірнім пляжем, а вже майже опівночі нам відчинила свої двері лікарняна палата. Сьогодні робили операцію по встановленні нового катетеру. Операція пройшла успішно і дуже швидко. Тепер у нас вже немає великого розрізу і гематоми на пів грудної клітки, і не стирчить з грудей метрова ординарна трубка, а лише збоку делікатні два порти. Сподіваємось, цей катетер прослужить нам вже до кінця лікування.

Після наркозу малюк теж відійшов дуже швидко. Оскільки попереду важкий марафон, ми дали сьогодні йому насолодитись прогулянкою сповна. Дитина бігала, стрибала, тішилась — все, як у звичайному дитячому житті. І порти збоку зовсім не заважали, і втоми після наркозу абсолютно не було. Ми милувались і старались не думати про наступний етап.

Від завтра розпочинається новий курс хіміотерапії. Ми дуже віримо, що цього разу обійдеться без таких складних побічних ефектів. Старатимемось вберегти Матвійка від найменшої інфекції, адже це, окрім значного погіршення стану здоров’я, виливається просто у неймовірно величезну суму

Надалі усім Вам щиро дякуємо за моральну та фінансову підтримку і просимо Бога допомогти нам перенести другий курс хіміотерапії якнайлегше.

Добра всім.Зібрано коштів – 208 тис дол (5млн 357тис грн). Потрачено коштів – 128 тис дол. Залишилось зібрати – 112 тис дол.”, – написав Юрій Цихівський.


____________________________

Реквізити для допомоги

Приватбанк 

Цихівський Юрій Валерійович

5221 1911 0046 3917

Монобанк

Цихівський Юрій Валерійович

5375 4141 0037 0385

Банк в Ізраїлі:

Мизрахи Тфахот (20)

Відділення 430

Рахунок 344583

Tsykhivskyi Yurii

PayPal

[email protected]

GoFundMe

https://www.gofundme.com/f/help-to-save-my-friend039s-15-ol…

 

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top