У Трускавці відкрили новий автовокзал

Сьогодні, 20 червня 2019 р., у курортному Трускавці відкрили нову автостанцію. Її звели на території стоянки, позаду колишньої будівлі вокзалу на вул. Дрогобицькій 35, яку продали мережі АТБ. Нове приміщення обіцяли збудувати до кінця 2018 року, проте роботи затягнулись на пів року.

«Автостанція вже не така велика, як старий вокзал, але відповідає усім нормам», – наголосив у коментарі Варто міський голова курорту Андрій Кульчинський.

В оновленій будівлі облаштований зал очікування, для зручності пасажирів встановлено плазмовий телевізор, графік руху автобусів.

“Можливо зовнішній вигляд міг би бути  естетичнішим, я би це бачив трішки по іншому, але внутрішньо будівля однозначно краща, ніж колишня”, – прокоментував заступник мера Олексій Балицький.

Вперше Трускавецький автовокзал у приватні руки віддали ще у 2006 році, дрогобицькій фірмі ТзОВ «Фаворит-Дизайн». Тодішнього власника зобов’язували на першому поверсі залишити каси і приміщення для обслуговування станції, а на другому – вже для комерційного призначення. Перепродали будівлю у 2018 р. Згоду на зміну цільового призначення місто давало з умовою зведення нового вокзалу. Його збудували за приватні кошти.

Cтежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top